Uniwersytet Drugiego i Trzeciego Wieku zaprasza na prelekcję Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie poświęconą właściwościom zdrowotnym i walorom smakowym „Dyni”. Prezentacja odbędzie się 29 listopada (czwartek) o godz. 17.00 w Bibliotece w Cegłowie, ul Piłsudskiego 22. Prezentacja jest otwarta dla wszystkich chętnych. Wstęp wolny ! Serdecznie zapraszamy !
Powiązane artykuły
Byliśmy na „Pikniku Kulinarnym” w Jakubowie!
Odwiedziliśmy dzisiaj Gmina Jakubów, gdzie odbył się 𝗣𝗶𝗸𝗻𝗶𝗸 𝗞𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗿𝗻𝘆. 𝗚𝗼𝘀́𝗰𝗶𝗲𝗺 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗷𝗮𝗹𝗻𝘆𝗺 𝗯𝘆ł𝗮 𝗞𝗮𝘁𝗮𝗿𝘇𝘆𝗻𝗮 𝗕𝗼𝘀𝗮𝗰𝗸𝗮! Dziękujemy za zaproszenie!
Bal Wszystkich Świętych – 31 października
Zapraszamy wszystkie dzieci i młodzież na Bal Wszystkich Świętych, który odbędzie się w Klubie Kulturalne Zacisze 31 października (czwartek) o…
„Goździki i rajstopy…” – 8 marca w Kulturalnym Zaciszu
Zapraszamy wszystkie Panie na specjalny program, przygotowany z okazji Dnia Kobiet. Rozpoczynamy już o godz. 16.30. Przygotowaliśmy wiele niespodzianek i…