Uniwersytet Drugiego i Trzeciego Wieku zaprasza na prelekcję Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie poświęconą właściwościom zdrowotnym i walorom smakowym „Dyni”. Prezentacja odbędzie się 29 listopada (czwartek) o godz. 17.00 w Bibliotece w Cegłowie, ul Piłsudskiego 22. Prezentacja jest otwarta dla wszystkich chętnych. Wstęp wolny ! Serdecznie zapraszamy !
Powiązane artykuły
Podsumowanie Cegłowskiego Kina Letniego 2022
Nadszedł czas na podsumowanie tegorocznego Cegłowskiego Kina Letniego Było to dla nas ogromne wyzwanie po raz pierwszy zająć się organizacją…
XVI Sójka Mazowiecka już za nami! – Podsumowanie Festiwalu
Sójka, Sójka i po Sójce… W ubiegłą sobotę odbył się nasz długo wyczekiwany XVI Festiwal Folkloru i Smaku „Sójka Mazowiecka”…
W Dniu Kobiet „Warsztaty pielęgnacji i makijażu”
Firma Mary Kay zaprasza do Klubu Kulturalne Zacisze na warsztaty pielęgnacji i makijażu, które odbędą się w dniu Święta Kobiet…