Uniwersytet Drugiego i Trzeciego Wieku zaprasza na prelekcję Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie poświęconą właściwościom zdrowotnym i walorom smakowym „Dyni”. Prezentacja odbędzie się 29 listopada (czwartek) o godz. 17.00 w Bibliotece w Cegłowie, ul Piłsudskiego 22. Prezentacja jest otwarta dla wszystkich chętnych. Wstęp wolny ! Serdecznie zapraszamy !
Powiązane artykuły
Alicja Branicka (1932 – 2020)
25 grudnia br. odeszła od nas osoba niezwykła, pani Alicja Branicka, społeczniczka, regionalistka, z zawodu księgowa. Od urodzenia związana z…
Spotkanie poetycko literackie z Ernestem Bryllem – fotoreportaż
W dniu 1 października w Kulturotece odbyło się niezwykłe spotkanie z niezwykłym twórcą Ernestem Bryllem, poetą, prozaikiem, dziennikarzem, tłumaczem, autorem…
IX Wielkopostne Spotkanie Muzyczno-Literackie
Zapraszamy do zapoznania się z fotorelacją z IX Wielkopostnego Spotkania Muzyczno-Literackiego, które w tym roku odbyło się w kościele Starokatolickim…