Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Dzień Matki i Dziecka w Kulturotece – piknik 26 maja godz. 13.00
Zapraszamy wszystkie mamy i dzieci wraz z rodzinami na piknik z okazji Dnia Matki i Dziecka. Spotykamy się w Kuilturotece…
Cegłowskie Kino Letnie
Przygotujcie się na pełne wrażeń wakacje razem z Cegłowskim Kinem Letnim! Startujemy 1 lipca Szczegóły w krótce
Otwarcie Hali Sportowo Widowiskowej w Cegłowie
Zapraszamy na uroczystość otwarcia nowoczesnej Hali Widowiskowo Sportowej w Cegłowie. W programie występy artystyczne, zwiedzanie obiektu, zawody sportowe.…

