Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły

Spotkanie wokół relacji Ity Gartenkranz
Za nami piątkowe „Spotkanie wokół relacji Ity Gartenkranz”. W Kulturotece w Cegłowie studenci judaistyki z Uniwersytetu Warszawskiego: Anna Dobrowolska-Balcerzak, Marta…

Kolejny podwójny pokaz za nami!
Nie przypuszczaliśmy, że po dzisiejszym kinie letnim wrócimy tak wcześnie do domu , więc czas na krótkie podsumowania! Jak zwykle,…

Dożynki Gminno-Parafialne 2022 w gminie Cegłów
Serdecznie zapraszamy wszystkich 4 września do Piaseczna na Dożynki Gminno-Parafialne! W programie między innymi: Konkurs na najpiękniejszy wieniec dożynkowy gminy…