Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Kulturoteka – Klub Kulturalne Zacisze ogłasza nabór na warsztaty i zajęcia programowe w sezonie 2018/19
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą warsztatów i zajęć dla uczestników w różnych grupach wiekowych w sezonie 2018/2019. Prosimy również…

Koncert „Muzyka z miejskim szykiem”
Serdecznie zapraszamy na koncert „Muzyka z miejskim szykiem” , który odbędzie się w niedzielę 31 lipca na placu przed kościołem…

Dziękujemy za 2023 rok!
𝗗𝘇𝗶𝗲̨𝗸𝘂𝗷𝗲𝗺𝘆 𝗪𝗮𝗺 za wszystkie wspólnie zrealizowane wydarzenia kulturalne, spotkania oraz rozmowy w 2023 roku! 𝗭̇𝘆𝗰𝘇𝘆𝗺𝘆 𝘄𝘀𝘇𝘆𝘀𝘁𝗸𝗶𝗲𝗴𝗼 𝗰𝗼 𝗻𝗮𝗷𝗹𝗲𝗽𝘀𝘇𝗲 𝘄 𝗻𝗮𝗱𝗰𝗵𝗼𝗱𝘇𝗮̨𝗰𝘆𝗺…