Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Zapraszamy wystawców do udziału w XIII Regionalnym Międzynarodowym Festynie Sójka Mazowiecka
Zapraszamy przedsiębiorców i firmy do wystawienia stoisk podczas XIII Regionalnego Międzynarodowego Festynu Sójka Mazowiecka, który odbędzie się 20 lipca 2019…
„Krzysiu, gdzie jesteś?” w CKL
„Gdzie stu-wiekowy rośnie las?Tam, gdzie Krzyś bawi sięJest wiele zaczarowanych miejsc,O których Krzyś sam tylko wie…” Troszkę trzymaliśmy Was w…
Taniec nowoczesny dla dzieci – zapisy już trwają
Gminna Biblioteka Publiczna Kulturoteka w Cegłowie prowadzi zapisy na zajęcia z Tańca nowoczesnego dla dzieci. Zgłoszenia prosimy kierować telefonicznie, pod…