Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Filmowy Cegłów – „Mariachi Gringo” w reż. Toma Gustafsona
W piątkowy wieczór 14 września o godz. 20.00 zapraszamy na pokaz filmu „Mariachi Gringo” w reżyserii Toma Gustafsona. W rolach…
Zabawy rytmiczno muzyczne dla dzieci i rodziców on line
Przedstawiamy propozycje zabaw muzyczno tanecznych dla dzieci i rodziców, które można przeprowadzić w domu. Poniżej do pobrania konspekty i materiały…
Konkurs na tradycyjne Palmy Wielkanocne
Zachęcamy państwa do wzięcia udziału w corocznym konkursie na tradycyjne Palmy Wielkanocne, który odbędzie się 13 kwietnia 2025 roku. Udział…

