Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Fotorelacja z 30 Finału WOŚP w Cegłowie
Zachęcamy do zapoznania się z krótką fotorelacją z 30 Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Cegłowie! Na scenie wystąpili m.in.:…
Wakacje na Mazowszu: Sójka Mazowiecka w Cegłowie
Zachęcamy do odsłuchania wczorajszej audycji Wakacje na Mazowszu! Dotyczyła ona między innymi festiwalu Sójka Mazowiecka, historii sójki jako pieroga oraz…
XII Edycja Targów Producentów Produktu Regionalnego i Lokalnego – Dni Sera w Rososzy
Zapraszamy do zapoznania się 𝘇 𝗳𝗼𝘁𝗼𝗿𝗲𝗹𝗮𝗰𝗷𝗮̨ z regionalnego pikniku XII Edycji Dni Sera w Rososzy, który odbył się w Gospodarstwie…