Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Spotkanie z Krzysztofem Daukszewiczem w Bibliotece w Cegłowie
W dniu 1 października o godz. 17.30 zapraszamy do Biblioteki w Cegłowie na spotkanie z popularnym satyrykiem, felietonistą, pisarzem i…
Rock@Cegłów Fest – już wkrótce koncerty on line
Cegłowscy muzycy nie próżnują.Przygotowują nagrania koncertów LIVE, które niebawem będziemy mogli obejrzeć i wysłuchać w internecie. Sekcja muzyczna Lazarusa rozpoczęła…
Klasyka tańcząca
Kilkadziesiąt osób zabrało się w niedzielę, 20 września 2020 r. w gmachu C.Z.R.iO.P. Miał tam miejsce trzeci już cegłowski koncert…

