Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły

I Cegłowski Turniej Darta
W piątek 3 lutego w budynku naszego Klubu odbył się 𝐈 𝐂𝐞𝐠ł𝐨𝐰𝐬𝐤𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐞𝐣 𝐃𝐚𝐫𝐭𝐚. W turnieju wzięło udział 24 mieszkańców…

Mazowiecka Aktywacja – działajMY akTywnie!
𝗱𝘇𝗶𝗮ł𝗮𝗷𝗠𝗬 𝗮𝗸𝗧𝘆𝘄𝗻𝗶𝗲!
Zapraszamy do udziału w programie realizowanym przez nasz Uniwersytet – działMY akTywnie – inaugurującym nowy rok…

Z nicnierobienia rodzą się najlepsze cosie!
„Kilku kumpli i patyk albo dwa, powstanie dom w którym mieszkać się da. Kumpli weź patyk w garść potrafisz to.…