Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
11 listopada – Twoja Niepodległość
Zachęcamy Was do aktywnego włączenia się w obchody Święta Niepodległości w nieco innej niż zwykle formie. Czasy Pandemii narzucają, mobilizują,…

Dożynki Gminno-Parafialne w Pełczance
Wraz z Ochotnicza Strażą Pożarną w Pełczance oraz KGW Pełczanka 𝘇𝗮𝗽𝗿𝗮𝘀𝘇𝗮𝗺𝘆 𝗻𝗮 𝗗𝗼𝘇̇𝘆𝗻𝗸𝗶 𝗚𝗺𝗶𝗻𝗻𝗼-𝗣𝗮𝗿𝗮𝗳𝗶𝗮𝗹𝗻𝗲, 𝗸𝘁𝗼́𝗿𝗲 𝘄 𝘁𝘆𝗺 𝗿𝗼𝗸𝘂 𝗼𝗱𝗯𝗲̨𝗱𝗮̨ 𝘀𝗶𝗲̨…
Filmowy Cegłów powraca
Tęskniliście za Filmowym Cegłowem i naszymi plenerowymi seansami? Bo my bardzo.. ❤️ Już w najbliższy piątek, jeśli tylko pozwoli na to…