Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
Koncert „Ozgroj mi się ziemio” – fotorelacja
Zapraszamy do zapoznania się z fotorelacją z koncertu „Ozgroj mi się ziemio”, który odbył się 20 listopada w Centrum Zrównoważonego…
Informacja na temat nowych obostrzeń w związku z przeciwdziałaniem Covid – 19
Informujemy, iż na podstawie rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 6 listopada 2020 r., Dyrektor GBP – Kulturoteki zarządził o czasowym…
Warsztaty serowarskie w Gospodarstwie „Grajan” w Rososzy
𝟮𝟱 𝘀𝗶𝗲𝗿𝗽𝗻𝗶𝗮 w Gospodarstwie „Grajan” w Rososzy odbędą się warsztaty serowarskie przeprowadzone przez serowarów ze wschodniego Mazowsza skierowane do grup…