Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
„Midsommar. W biały dzień” (wersja reżyserska) – Pierwszy horror w Cegłowskim Kinie Letnim
Nadszedł czas na zapowiedź kolejnego filmu! Jak obiecaliśmy będzie to pierwszy horror w Cegłowskim Kinie Letnim W najbliższy piątek zapraszamy…
29. Finał WOŚP jak z obrazka
Gorąco zachęcamy do włączenia się w tegoroczny finał WOŚP. Wśród wielu nietuzinkowych przedmiotów do licytacji, znajduje się między innymi niezwykły…
„Księga dżungli” w CKL
W tym tygodniu czas na kolejny film skierowany do naszej młodszej widowni (i nie tylko )! „Księga dżungli” to opowieść…