Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły

„Marsjanin” w Cegłowskim Kinie Letnim
To już ostatni seans w tym sezonie Cegłowskiego Kina Letniego. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego dla starszej…

31. Finał WOŚP w Cegłowie
Pełną parą ruszyły przygotowania do 31. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Sztab WOŚP Cegłów również dołączą się do ekipy Jurka…

„Wspólnie o Ukrainie” – dialog partnerski
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych na spotkanie „Wspólnie o Ukrainie”. Będzie miało ono charakter dyskusyjno-informacyjny. Dialog poprowadzi Lesia Gabelchuk. Kiedy? 17…