Zapraszamy na ostatnią w tym roku prezentację Radosława Bogusza z SGGW w Warszawie. Tym razem tematem będzie fermentacja i produkty kiszone potrzebne do przygotowania potraw na wigilijny stół. Zapraszamy do Biblioteki w najbliższy wtorek 11 grudnia o godz. 16.00 (wyjątkowo zmiana terminu !). Wstęp wolny !
Powiązane artykuły
W KKZ ruszają zapisy na lekcję keyboardu
zajęcia prowadzi Karol Piątkowski
29. Finał WOŚP jak z obrazka
Gorąco zachęcamy do włączenia się w tegoroczny finał WOŚP. Wśród wielu nietuzinkowych przedmiotów do licytacji, znajduje się między innymi niezwykły…
Kolędowanie z gwiazdami
W imieniu organizatorów zapraszamy na 𝗞𝗼𝗹𝗲̨𝗱𝗼𝘄𝗮𝗻𝗶𝗲 𝘇 𝗴𝘄𝗶𝗮𝘇𝗱𝗮𝗺𝗶! 9 grudnia 2023 roku w Stodoła Kultury odbędzie się wyjątkowy koncert –…

