„Tradycja i nowoczesność w utrwalaniu żywności” – Konferencja naukowa w Klubie Kulturalne Zacisze
21 marca 2019Wójt Gminy Cegłów, Kulturoteka oraz Uniwersytet Drugiego i Trzeciego Wieku zapraszają na Konferencję Naukową ” Tradycja i nowoczesność w utrwalaniu żywności” , która odbędzie się w dniu 29 marca (piątek) w godz. 11.15 -13.45. w Klubie Kulturalne Zacisze Wydarzenie zorganizowane jest przy współpracy z Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Prelegentami będą dr inż. Artur Wiktor oraz inż Radosław Bogusz. Formuła konferencji jest otwarta dla wszystkich osób zainteresowanych. Serdecznie polecamy udział w tym edukacyjnym wydarzeniu. Wstęp wolny!. Jednocześnie z przyjemnością informujemy, że Władze Gminy Cegłów wraz z Kulturoteką i Uniwersytetem nawiązały stałą współpracę z warszawską uczelnią, dzięki której możemy liczyć w przyszłości na organizację wielu ciekawych projektów i wydarzeń. Program konferencji zamieszczamy poniżej.