„Tradycja i nowoczesność w utrwalaniu żywności” – Konferencja naukowa w Klubie Kulturalne Zacisze

21 marca 2019 Wyłącz przez Tadeusz Lempkowski

Wójt Gminy Cegłów, Kulturoteka oraz Uniwersytet Drugiego i Trzeciego Wieku zapraszają na Konferencję Naukową ” Tradycja i nowoczesność w utrwalaniu żywności” , która odbędzie się    w dniu 29 marca (piątek) w godz. 11.15 -13.45. w Klubie Kulturalne Zacisze Wydarzenie zorganizowane jest  przy współpracy z Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Prelegentami będą dr inż. Artur Wiktor oraz inż Radosław Bogusz. Formuła konferencji jest otwarta dla wszystkich osób zainteresowanych. Serdecznie polecamy udział w tym edukacyjnym wydarzeniu. Wstęp wolny!.                                                                                                        Jednocześnie z przyjemnością informujemy, że Władze Gminy Cegłów wraz z Kulturoteką            i Uniwersytetem nawiązały stałą współpracę z warszawską uczelnią, dzięki której możemy liczyć  w przyszłości na organizację wielu ciekawych projektów i wydarzeń. Program konferencji zamieszczamy poniżej.

konferencja(1)-1